Farmland

Shop

Derfor skal du have en nedgravet trampolin i din have

 

Trampolin hopper i haven
En trampolin i din have er ikke kun sjov for børn, en trampolin er også sjov og god for os voksne! Spring styrker vores knogler og muskler og stimulerer vægttab. Kort sagt et must-have i enhver have for store og små. Du kan placere trampolinen i din have, men du kan også vælge en nedgravet trampolin. Læs mere nedenfor om fordelene ved en trampolin, og hvordan du kan placere den i din have.

#1 Styrker knoglerne

Spring er godt til at bygge knogler og også for at forhindre knogletab. For at få stærkere knogler skal du have tryk fra oven, som skabes ved at gå imod tyngdekraften. At hoppe op og ned på en trampolin er den perfekte øvelse til at styrke dine knogler. Dette er også videnskabeligt bevist.

#2 Styrker musklerne

Mange muskelgrupper i kroppen aktiveres under trampolinspring. Hovedsageligt kerne- og rygmusklerne styrkes under spring. Derudover er der en minimal stødbelastning på leddene under trampolinspring. Dette gør trampolinspring også velegnet til overvægtige.

#3 Minimal påvirkning af leddene

Mange sportsgrene udføres på hårde overflader. Knogler og led skal holde en del ud. Påvirkningen af ​​leddene er næsten 90 % mindre ved at hoppe på trampolin end ved løb. Dette gør trampolinspring til den ideelle sport efter en skade eller operation.

En nedgravet trampolin vs en almindelig trampolin
Nu hvor vi ved, at en trampolin er god til store og små, skal vi stadig se på, hvordan vi stilfuldt kan placere sådan en trampolin i vores have. Du kan selvfølgelig bare sætte trampolinen i din have, eller du kan vælge en nedgravet trampolin.

Den ‘normale trampolin’

Det er nemt at placere en almindelig trampolin i din have. Du tager den på, og den står. Sådan en trampolin er også nem at rydde op senere. En ulempe ved denne trampolin er, at den er meget iøjnefaldende. Derudover vil du altid skulle bruge et sikkerhedsnet omkring trampolinen for at øge sikkerheden. Med sådan et net mindsker du risikoen for ulykker.

Hvis du derimod vælger en nedgravet trampolin, så er et sikkerhedsnet ikke nødvendigvis nødvendigt. En anden fordel ved sådan en trampolin i jorden er, at tærsklen for at hoppe på en trampolin reduceres for både unge og ældre. Du kan fortsætte med det lige nu, ideelt nu, hvor du ved, hvor godt trampolinspring er for din krop! Og ikke at forglemme, en nedgravet trampolin ser meget pænere ud i din have! Du kan bekvemt integrere det i græsset og lade det falde sammen med resten af ​​din have.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *