Farmland

Shop

Bygger du din forhave? Tjek de 5 tips ud!

 

Forhave tips
I nybyggede boliger leveres alt bart. Nogle gange irriterende, når alt kommer til alt, skal du starte fra bunden. Men det bringer også gode nyheder! Du har helt styr på, hvordan du skal indrette dit hjem og omgivelserne i dit hjem. Er alle entreprenørbiler, Ferex vejplader og affald endelig forsvundet fra gaden? Så kan du bestemme, hvordan du vil anvende din egen stil i det nybyggede hjem og forhaven. Med disse 5 tips kan du helt sikkert komme i gang med at indrette en stilfuld forhave!

1. Skab sammenhold med din egen stil
Det er vigtigt, at du vælger én stil og anvender den både inde og ude i dit hjem. Ellers kan det hurtigt blive noget rod. Kan du lide moderne? Så er en have med slanke lig, nyslåede græsplæner og klippede hække noget for dig! Foretrækker du industrielt? Lad derefter materialer som træ og beton vende tilbage til din forhave. Du kan for eksempel vælge blomsterkasser af egetræ. Er du mere til den romantiske atmosfære? Så kan duftende blomster ikke mangle i din forhave!

2. Overvej graden af ​​vedligeholdelse
Kan man lide det eller ej, en have trænger til vedligeholdelse. På den anden side kan du tage højde for mængden af ​​vedligeholdelse, du skal udføre. Har du ikke en grøn tommelfinger? Så vælg en have, hvor du ikke skal arbejde for meget. Placer fx grus, havehegn af træ og blomsterkasser. Synes du det er afslappende at arbejde i haven? Så kan du ikke tænke på det så tosset! Plant en række planter og buske eller gå endda efter en komplet køkkenhave!

3. En forhave med et personligt præg
Forhaven er det første, du lægger mærke til, når folk går forbi dit hjem. Hoveddøren eller indgangen er bestemt det centrale og mest iøjnefaldende punkt i din have. Så tænk godt over, hvilket tilbehør du bruger der. Tænk på belysning, et navn eller velkomstskilt eller flotte blomsterkasser på begge sider af døren.

4. Tænk på privatlivets fred
Afhængigt af hvor du bor, vil du måske også have lidt privatliv. Skal du bruge din forhave til af og til at læse en bog eller nyde solen og vil du ikke forstyrres i sådan et øjeblik? Overvej derefter en hæk eller et hegn. Kan du lide social kontakt? Overvej så en bænk eller terrassesæt, så du kan nyde en kop kaffe med naboerne i forhaven!

5. Gør plads til din bil!
Det er ikke helt uvæsentligt, hvor du vil parkere din bil. For de miljøbevidste blandt os, der kører elektrisk, er en ladestander i forhaven uundværlig. Du kan købe en ladestation til dit hjem hos Lanova. De hjælper dig så også med placeringen i din forhave!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *